محل تبلیغات شما

اپسون (EPSON) ، ان ای سی (NEC) ، ریکو (Ricoh) ، ایسر (Acer) ، بنکیو (BenQ) ، اسپکترون (Specktron) ، سونی (SONY) ، اپتما (Optoma) ، کاسیو (Casio) ، پاناسونیک (Panasonic) ، اینفو (InFocus) ، شارپ (Sharp) ، سامسونگ (Samsung) ، ال جی (LG) ، هیتاچی (Hitachi) ، کانن (Canon) ، توشیبا (Toshiba) ،   اچ پی (HP)  ، ویو سونیک (View Sonic) ، ویویتک (VIVITEK)

سامانه ارتباط سازان

01132299725 (3خط) - 09117788378 

مهندس جعفری 

مشاهده نمونه کار در لینک Telegram و Instagram

 

 

لینک اینستاگرام 

https://www.instagram.com/samaneh_ertebat_sazan/

 

لینک کانال تلگرام

https://telegram.me/joinchat/Cfbr-zzEoY54n91bLf0oog

مشاوره پیش از فروش:

اعتبار شما سرمایه ماست

یک خریدار آگاه پیش از تهیه یک کالا ، تمامی جوانب را سنجیده و با بررسی های کارشناسانه نسبت به خرید اقدام می نماید. پیش از اقدام به خرید ، آگاهی از ویژگی های یک محصول به ویژه محصولات الکترونیکی، اهیمت دو چندان می یابد. زیرا خریدار ممکن است هزینه بسیاری صرف خرید آن ها کند اما، در کوتاه مدت این کالا دچار ایراد گردیده و هزینه هایی را بابت تعمیر به خریدار خود تحمیل کند. از همین رو پیشنهاد ما این است که بیش از هر اقدامی از راهنمایی ها و مشاوره های کارشناسان حاضر در فروشگاه بهره مند گردید.

مقایسه قیمت ها میان چند محصول، بررسی تفاوت و شباهت ها، آگاهی از برتری های هر محصول، آشنایی با تکنولوژی های بکار رفته در هر محصول و مواردی نیز از این دست را می توانید از کارشناسان گروه مهندسی سامانه ارتباط سازان بخواهید.

تعرفه جدید آبونمان خطوط اینترنتی E1 در کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات مصوب شد.

به گزارش ICTPRESS : براساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شرکت مخابرات ایران موظف به دریافت مبلغ 500 هزار تومان هزینه اولیه به ازای هر خط E1 و 75 هزار تومان هزینه ماهیانه از شرکت های اینترنتی شد.
داوود زارعیان، مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران با تایید این خبر اظهار داشت: این مصوبه با نظرات شرکت مخابرات و شرکت های اینترنتی به تایید کمیسیون تنظیم مقررات رسیده است ولی هنوز ابلاغیه آن به دست ما نرسیده است.
وی ادامه داد: به محض دریافت مصوبه آن را برای اجرا به تمامی شرکت های استانی ابلاغ خواهیم کرد.
بنابر اين گزارش؛ نرخ آبونمان واگذاری خطوط E1 که از طریق آن اینترنت دایل آپ با سرعت 56 کیلوبیت برثانیه به کاربران ارایه می شود حدود یک سال است موضوع درگیری میان شرکت مخابرات ایران، شرکت های مخابرات استانی، شرکت های ارایه دهنده اینترنت و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بوده است چرا که مجمع شرکت مخابرات ایران از ابتدای سال 89 موضوع تغییر نرخ آبونمان واگذاری خطوط E1 را مصوب و اجرایی کرد که این موضوع با نیتی شرکت های اینترنتی مواجه شد.
با این مصوبه هزینه نگهداری ماهیانه این خطوط از 25 هزار تومان به ازاء هر لینک E1 درماه با افزایش حدود چهار برابری به رقم 95 هزارتومان می رسید و با تغییر روش دریافت هزینه اولیه نیز 50 درصد از مبلغی که شرکت ها به عنوان ودیعه و به صورت امانت برای اجاره خطوط E1 نزد شرکت مخابرات ایران و شرکت های مخابرات استانی گذاشته بودند به هزینه تبدیل می شد.
لطف الله سبوحی، معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز در گفت و گو با مهر با تایید این خبر در مورد جزییات مصوبه جدید آبونمان خطوط اینترنتی E1 گفت: این مصوبه به شرکت های مخابرات ایران و ارتباطات زیرساخت ابلاغ شده و به زودی به شرکت های اینترنتی نیز اعلام می شود.
وی با بیان این که شرکت مخابرات ایران به ازای هر خط E1 مم است ماهیانه مبلغ 75 هزار تومان از شرکت های اینترنتی بابت نگهداری دریافت کند و هزینه اولیه این خطوط نیز به ازای هر خط مبلغ 500 هزار تومان است گفت: این مصوبه از روز گذشته ابلاغ و لازم الاجرا شده است و هزینه ای که شرکت مخابرات از شرکت های اینترنتی دریافت می کند باید براساس این مصوبه باشد.
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مورد مبالغی که تا پیش از این مصوبه مخابرات از شرکت های اینترنتی دریافت کرده است عنوان کرد: پیش از این طبق مصوبه مخابرات مم به دریافت 3 میلیون تومان ودیعه بابت هر خط و 25 هزار تومان هزینه ماهیانه از شرکت های اینترنتی برای خطوط E1 بود که اگر در این زمینه تخلفی صورت گرفته است قابل رسیدگی خواهد بود.
سبوحی با بیان اینکه مخابرات باید در این زمینه اضافه دریافتی از شرکت ها را با تعرفه های مصوب تطبیق داده و مابه التفاوت را برگرداند در مورد مبلغ 3 میلیون تومان ودیعه شرکت های اینترنتی که هم اکنون در اختیار شرکت مخابرات است گفت: اگر مخابرات تمایل به برگشت مبلغ 5/2 میلیون تومان به عنوان مابه التفاوت این تعرفه نیست می تواند به صورت ماهیانه 2 درصد از آبونمان خطوط شرکت های اینترنتی کسر کند.
وی ادامه داد: به این معنی که مخابرات نمی تواند مبلغ 5/2 میلیون تومان حق اتصال اولیه این خطوط را پیش خود نگه داشته و مستهلک کند بلکه باید براساس این مبلغ ماهانه حدود 50 هزار تومان - نرخ دو درصد در ماه – را از هزینه ماهیانه شرکت های اینترنتی کسر کند.
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: پیشنهاد ارائه شده از سوی شرکت مخابرات ایران برای آبونمان خطوط E1 مبلغ بالایی بود که کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات با آن موافقت نکرد.

 

مودم زیمنس Siemens STU desk:

 

مودم مخابراتی زیمنس Modem Siemens ULAF-STU

  • مدل دستگاه : ULAF+STU Desktop ( معروف به مودم E1 )
  • مخصوص شرکت ها و ISP ها
  • قابلیت انتقال یک خط E1
  • برقراری 30 خط تلفن روی یک زوج سیم مسی
  • قابلیت برقراری ارتباط در مسافت های طولانی از مرکز مخابرات
  • بدون نیاز به تنظیمات پیچیده و نگهداری
  • بسیار مطمئن و پایدار، بدون قطعی
  • تنها مودم سازگار با کلیه مراکز مخابراتی ایران
  • قابلیت کار با برق 220AC و 48DC بصورت اتوماتیک

گروه مهندسی سامانه ارتباط سازان در زمینه فروش انواع مودم های دیتا ( data ) و voice زیمنس برای خطوط مخابرات و pcm. مودمهای .biz.G.SHDSL زیمنس برای اسفاده در خطوط ۴ رقمی مخابرات بکار می رود. همچنین این مودمها برای انتقال خطوط e1 برای voice و همچنین دیتا بکار می روند .

مودمهای desktop (رومیزی) و plugin زیمنس .
مودمهای زیمنس  stu  برای خطوط چهار رقمی مخابرات موجود:
siemens  stu   ulaf  plus .
siemens  stu  ۲  ulaf .
siemens bstu .
siemens qstu .
انواع مودمهای زیمنس و تجهیزات مدیا کانورتور (media converter) وآداپتورهای مخابراتی( sc , lc , fc ).

به همراه یک سال گارانتی طلایی می باشد که شامل مشاوره برای config نرم افزاری نیز می باشد.

برای برقراری ارتباط خط دیجیتال از سوییچ مخابراتی تا مشتریک نیاز به دو مودم داریم یک مودم سمت مشترک و یک مودم سمت سوییچ مخابراتی، این مودم های E1 کار انجام مدولاسیون سیگنال آنالوگ به دیجیتال را انجام می دهند. همانطور که می دانیم زوج سیم های مخابراتی انتقال سیگنال را به صورت آنالوگ صورت می دهند پس برای تبدیل به سیگنال دیجیتال از این مودم ها استفاده می شود. همان طور که مودم های اینترنت با عنوان فنی ADSL شناخته می شوند مودم های E1 با عنوان فنی SHDSL شناخته می شوند.

این مودم ها برای دو شرایط مجزا یعنی سمت سوییچ مخابراتی و سمت مشترک ارائه می شوند. یعنی مودم E1 سمت مشترک را نمی توان در سمت سوییچ و در مرکز مخابارتی و یا بالعکس مورد استفاده قرار داد. طبقه بندی دیگر این مودم ها بر اساس رومیزی بودن یا به صورت شلف و کارت بودن می باشد. مودم E1 دسکتاپ یا رومیزی برای زمان هایی که یک لینک E1 داریم مناسب تر بوده و مودم های شلف و کارتی برای زمانی که ممکن است از چند لینک E1 بخواهیم در یک نقطه استفاده نماییم مناسب تر می باشند.

تقسیم بندی دیگر این مودم ها بواسطه تک زوج (1PAIR) و دو زوج (2PAIR) بودن این مودم ها می باشد. تک زوج یادو زوج بودن مودم ها بر اساس فاصله ایی که مشترک با مرکز مخابراتی دارد تعیین می شود وقتی فاصله مشترک با مرکز مخابارتی از یک حدی بیشتر باشد و یا نویز و اختلال محیطی سبب تضعیف سیگنال در سمت مشترک شود از مودم های 2PAIR استفاده می شود.

نحوه قرار گرفتن این مودم ها در سیستم تلفنی به این ترتیب می باشد که خط یا خطوط مخابراتی ابتدا داخل مودم E1 رفته و سپس خروجی مودم به کارت PRI در سانترال پاناسونیک و یا کارت E1 در سیستم تلفنی استریسک متصل می شود. خروجی مودم بر اساس نوع مودم و کارتی که استفاده می نماییم می تواند از طریق کابل کوآکسیال و یا از طریق کابل شبکه به کارت تلفنی متصل شود. معمولا برای استفاده مودم هایی که خروجی کوآکسیال دارند روی کارت های که پورت شبکه دارند از مبدل هایی به نام بالون استفاده می شود.

برند مودم E1 بر اساس سوییچ مخابراتی مرکز مخابرات محل مشترک تعیین می گردد. در ایران مناطق مختلف مخابراتی از سوییچ های متفاوتی استفاده می نمایند ولی غالبا مودم ها یا باید برند زیمنس (SIEMENS) باشند و یا برند واتسون (WATSON) . برای آگاهی از برندی که باید تهیه نماییم کافیست از کارشناس مربوطه در مرکز مخابراتی محل شرکت موضوع استعلام شود.

دزدگیر اماکن سیمکارتی و تلفن کننده آنیک a560 Anik و Anik a570

کارت سانترال KX-NS5290 پاناسونیک / کارت سانترال ۵۲۹۰ Panasonic

FTTH چیست؟ تکنولوژی FTTH چیست و ساختار آن به چه شکل است؟

های ,شرکت ,مودم ,مخابرات ,e1 ,، ,شرکت های ,های اینترنتی ,شرکت مخابرات ,و ارتباطات ,تنظیم مقررات ,شرکت مخابرات ایران ,سازمان تنظیم مقررات ,کمیسیون تنظیم مقررات ,معاون سازمان تنظیم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها